Oudervereniging (OV)

Ouders in de oudervereniging willen hun steentje bijdragen om van onze school een dynamische en kindvriendelijke school te maken.

 

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beheer van de vrijwillige ouderbijdrage voor de niet-schoolse activiteiten.

Dit zijn alle activiteiten die niet vallen onder het normale lesprogramma.

 

Vivian Lenssen en / of Dennis van Es en een teamlid wonen de vergaderingen van het bestuur bij en zijn de schakel tussen de school en de oudervereniging.Leerkrachten zijn verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van de niet-schoolse activiteiten.

 

Lid van de oudervereniging zijn alle ouders die vrijwillig de ouderbijdrage hebben betaald. Deze ouderbijdrage is tegelijkertijd de contributie van de vereniging. Dit geld wordt gebruikt om alle niet-schoolse activiteiten te betalen.

Het gaat om de volgende niet-schoolse activiteiten: de sportdag, het sinterklaasfeest, het winterfeest, het carnaval, de lenteviering, het schoolreisje en het eindfeest.

 

De vrijwillige ouderbijdrage per schooljaar bedraagt 30 euro per kind. Dit bedrag kan worden overgemaakt op het bankrekeningnummer van de oudervereniging: IBAN NL 95 RABO 014.54.42.861 ten name van Oudervereniging MBS De Poort. Het bedrag kan ook contant worden betaald bij Vivian Lenssen.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren