Schoolgids

De basisschooltijd vormt een belangrijk deel van het leven, zowel voor de kinderen als voor u, de ouders, verzorgers. Bij het kiezen van een school dat bij uw kind en u past wilt u een zo goed mogelijk beeld krijgen van de scholen waar u in geïnteresseerd bent. 

 

Ook voor de huidige ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij MBS De Poort is het van belang te weten waar de school voor staat en hoe zaken georganiseerd zijn. 

 

In deze schoolgids beschrijven wij onze missie en de visie van waaruit we werken en die de basis vormen voor alle keuzes die we maken. Ook leest u hoe ons onderwijs georganiseerd is, praktische zaken zoals schooltijden en vakanties, opvang, wat u van ons mag verwachten, hoe wij ouders betrekken bij het onderwijs en wat wij van ouders en kinderen verwachten. 

 

Deze schoolgids is vooral bedoeld voor de (toekomstige) ouders en  hen die belangstelling hebben voor het reguliere onderwijs op MBS De Poort. Voor de ouders van de E.O.A. (zie het hoofdstuk ‘Kennismaken met MBS De Poort) is er een speciale schoolgids.

 

We hopen dat u met belangstelling deze schoolgids leest. Mocht de inhoud vragen bij u oproepen of wilt u een (kennismakings-) gesprek, dan nodig ik u graag uit contact op te nemen.

 

U bent van harte welkom!

 

 

Namens het team,

Lineke de Kruijf

Directeur

 

Montessori Basisschool De Poort - Schoolgids 21-22 .pdf

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren