Samen Spelen

Peuteropvang ’t Neske

Sinds 1 april 2016 verzorgt Samen Spelen de peuteropvang in Kindcentrum

La Bellettsa. Hier bieden wij ’s ochtends opvang aan 2- tot 4

jarigen waarbij het ‘samen’ centraal staat, met aandacht voor het individu.

Wij vinden het belangrijk het kind een stimulerende omgeving te bieden, waarin het op eigen wijze en in eigen tempo kan ontwikkelen. Dit is terug te zien in ons Voor- en Vroegschoolse Educatie beleid: Peuteropvang ’t Neske is een VVE-erkende locatie en werkt volgens de methode Speelplezier, waarbij kinderen spelenderwijs groeien in taal en sociale vaardigheden. De VVE-thema’s worden aangepast op de thema’s die de basisschool behandelt. Deze onderlinge samenwerking en kennisoverdracht tussen peuteropvang en basisschool zorgt ervoor dat uw kind een sterke start kan maken in groep 1.

Peuteropvang is er voor alle peuters van Maastricht. Afhankelijk van uw situatie komt uw kind in aanmerking voor 2 tot 4 dagdelen, waarbij een gedeelte van de kosten worden vergoed. Hoeveel dat voor u is, kan onze administratief medewerker voor u uitrekenen.

U kunt de peuteropvang tijdens openingstijden bereiken op 043-3218823. Het is ook mogelijk om een ochtend vrijblijvend proef te draaien in de groep.

Kinderdagopvang Samen Spelen

Zoekt u dagopvang voor uw kind? Deze bieden wij aan op onze hoofdlocatie aan de Franciscus Romanusweg te Maastricht. Samen Spelen heeft twee babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar), en is maandag tot en met vrijdag geopend van 7:30 uur tot 18:00 uur. U kunt kiezen voor een gehele dag opvang, maar ook voor alleen een ochtend (7:30-12:45) of middag (12:45-18:00). Verlenging in de ochtend of middag is ook mogelijk. We houden van een persoonlijke benadering bij Samen Spelen en betrekken ouders vaak bij onze activiteiten, middels ons online dagboek en leuke uitstapjes. Kom gerust eens langs voor een rondleiding in ons kinderdagverblijf!

Buitenschoolse Opvang Samen Spelen

Samen Spelen verzorgt ook de buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van basisschool De Poort. Dagelijks bieden wij voor zowel onder- als bovenbouw leerlingen een gevarieerd programma waarbij de vaste medewerkers de ontwikkeling van sociale, cognitieve en lichamelijke vaardigheden stimuleren en ondersteunen.

Het vervoer van school naar de BSO wordt door Samen Spelen verzorgd.

Gedurende BSO-tijd is het ook mogelijk om uw kind in te schrijven voor verschillende extra activiteiten, zoals zwemles, dansles of workshops in vreemde talen of ICT.

Op studiedagen en tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen een hele dag naar de BSO komen; er worden dan activiteiten en uitstapjes georganiseerd die variëren van creatief tot sportief en van cultureel tot educatief.

Voor het aanmelden van uw kind voor de peuteropvang, kinderdagopvang of BSO
of voor algemene informatie kunt u Samen Spelen bereiken via:

Telefoon 043-7370083 | E-mail: info@samenspelen.net | www.samenspelen.net